Bienvenidos!

 

We willen je graag verwelkomen bij onze heerlijke actieve en ontspannen retreats in de geweldig mooie omgeving van Andalucia! PuraVida Retreat organiseert actieve retreats vlakbij Malaga, in een geweldige bergachtige omgeving en vlak aan de Costa del Sol. Onze missie is het faciliteren van een 6 daagse actieve en ontspannen retraites waarin onze gasten kennis kunnen maken met Ashtanga Yoga en daarnaast andere soorten yoga. Dit gecombineerd met een gezond ontbijt en diner willen we aantonen dat een goed gebalanceerde levensstijl helemaal geen moeilijke opgave is! PuraVida staat voor 'genieten van het leven, leuke dingen doen en mooie momenten beleven'.

Gedurende deze dagen is er genoeg tijd voor ontspanning en om je eigen tijd in te vullen. De locatie is perfect om ook even bij jezelf te blijven en mindfull bezig te zijn. De locatie ligt vlakbij allerlei leuke dorpjes en een half uurtje van Malaga. Wil je naar het strand dan is het heerlijke strand van Torre del Mar 10 minuten rijden met de auto (een auto huren wordt dan ook aangeraden). 

 

Bienvenidos a PuraVida Retreat Spain!

 

 

Wie zijn wij?

 

Hola, encantado de conocerle. Wij zijn Telma Delgado Taveira en Ramon Delgado Hulsebosch. We zijn meer dan 15 jaar samen en zijn in de zomer van 2015 getrouwd aan het strand van Noordwijk. We wonen in Nederland maar als het kan gaan we graag terug naar Brazilie waar Telma vandaan komt en naar Spanje waar Ramon zijn roots liggen. Maar we bezoeken ook graag andere landen als de tijd daar ruimte voor geeft.  Genieten van het leven is ons motto, daar komt ook de naam PuraVida vandaan. De vrolijke combinatie van braziliaanse levensvreugde en spaanse gezelligheid blijkt goed te werken want na al die jaren zijn we nog steeds vol levensvreugde met elkaar. PuraVida is onze manier van leven; genieten van het leven, bewustwording hebben van het hier en nu en goed voor je lichaam zorgen. Veel mensen denken dat een gezonde levensstijl saai is en moeilijk vol te houden. Graag willen we tijdens de retraites laten zien dat een goede balans ervoor zorgt dat een "PuraVida Levensstijl" prima vol te houden is en nog leuk is ook! Het gaat er tenslotte om dat je je prettig voelt.