Hacienda Sol, onze partner voor de locatie

PuraVida Retreat Spain heeft Hacienda Sol gekozen om mee samen te werken. Deze schitterende locatie gevestigd vlakbij Torre del Mar in de regio van Axarquia geeft onze gasten de vrijheid, rust, comfort welke precies overeenkomt met de "PuraVida levensstijl" waar Ramon en Telma voor staan. Hacienda Sol bestaat uit een villa, een bungalow chalet en drie bungalow studio's met extra comfort. De volledig met airconditiong uitgevoerde accommodaties hebben verschillende zit- en eetgedeeltes, prive terrassen en dakterrassen. Elke accommodatie heeft een eigen keuken met wasmachine en een eigen badkamer om zo de vrijheid van onze gasten te waarborgen. Als u een auto huurt kan deze gewoon op het besloten terrein geparkeerd worden. Tevens is er natuurlijk wifi aanwezig.

 

Kijk heerlijk om je heen en adem diep in! Kijk naar de tropische tuin waar barbecue faciliteiten aanwezig zijn. Het milde klimaat zorgt ervoor dat er ook in september en oktober nog heerlijk gebruik gemaakt kan worden van het ontspannen zwembad. De gasten waarderen ook de heerlijk ontspannende hot tub welke aanwezig is!

 

 

Ga ontspannen zitten of liggen en relax! De ontspannen en idyllische omgeving wordt door de gasten zeer goed ontvangen, beter dan andere accommodaties in de omgeving! Gelegen vlak aan de kust, Torre del Mar, ten midden van een bergachtig landschap vlakbij een natural park ligt Hacienda Sol. Tussen de bergen en omringd door olijfbomen, mango- en avocadobomen en nog vele andere exotische planten. Hier kan je genieten van verschillende vakanties, waar je interesse ook naar uit is. De regio is bekend onder wandelaars, fietsers, motorrijders maar ook voor mensen die van cultuur, stranden, watersporten,  golf, steden of culinaire vakanties houden. Er is altijd iets in de omgeving te doen wat past bij onze gasten.