Telma y Ramon

PuraVida! Onze levensmotto! Ten eerste geven we veel om het leven, ons leven en genieten er volop van! Hoe we genieten hangt er helemaal vanaf wat we doen. Grote dingen, kleine dingen, sport of ontspannig, heerlijk genieten van een gezonde maaltijd of eens een keer wat gemakkelijks en snel.  Maar meestal genieten we van het moment, het moment samen of het moment met vrienden en/of familie tijdens een gezellig samen zijn of een uitje. Naast deze geneugten van het leven zorgen we goed voor onze lichamen, we hebben er immers maar een! Hoe we dat doen? Eigenlijk is het antwoord heel simpel; we blijven actief en eten gezond. Dit klinkt simpel en als je eenmaal de gewoonte hebt is het ook simpel en ga je deze levensstijl steeds meer waarderen. 

 

Wat is PuraVida Retreat? Onze missie is het verzorgen van retreats waarbij onze gasten kennis kunnen maken met een manier van leven waarin lichaamsbeweging en gezond eten goed te combineren zijn in het dagelijkse leven. Telma en Ramon hebben elkaar geholpen met ontwikkelen-, groeien en versterken van elkaar in hun gezamenlijk interesse dat sporten en voeding is. Ramon heeft zich van jongs af aan bezig gehouden met vele verschillende sporten, voornamelijk budo-sporten en tegenwoordig is Ramon actief in krachtsport en conditie en onlangs gecertificeerd als Ashtanga Yoga leraar. Ramon zijn achtergrond is International Business Administration en heeft veelvuldig ervaring opgedaan bij multinationale onderneming op het gebied van Procurement en Marketing. 
Telma is opgegroeid in Brazilie waar haar ouders een grote boerderij runden. Van jongs af aan is Telma dus opgegroeid met voeding welke van hun eigen land kwam en onbewerkt was. Dit is haar altijd bij gebleven ook toen ze naar Belgie/Nederland verhuisde. Hier heeft ze zich gespecialiseerd in de technieken van schoonheidsspeciliste. Telma is van mening dat pure schoonheid vanuit je lichaam en geest komt en daarom heeft ze in Belgie de cursus afgerond in de Macrobiotiek, voedingsdeskundige. Elke dag leert ze nog bij middels literatuur want voeding is complex.

 

Tegenwoordig genieten we elke dag van het leven en proberen zo gezond mogelijk te blijven. De combinatie van sport, beweging en natuurlijke voeding geeft ons een heerlijke vrolijke mindset welke we graag willen doorgeven! 

We willen je daarom dan ook graag verwelkomen tijdens een van onze retraites in september of oktober 2019 en je zo wat richtlijnen en adviezen te geven over hoe je het leven op een andere gezonde en vooral PuraVida manier kan invullen. Dat is de filosofie van onze retraites; geniet van het leven, geniet van het moment, beleef het leven! Gewoon PuraVida!

Telma y Ramon