Wat bieden we aan

PuraVida retreat biedt het volgende aan om je te helpen het pad te volgen naar de transformatie naar een gezondere en beter zelf. Gedurende de retreat krijg je ervaring in de Ashtanga Yoga Primary Series (zowel geschikt voor beginners als wel voor gevorderden), basis budo sport oefeningen en een aantal basis oefeningen voor balans, kracht en conditie. Naast deze activiteiten kun je genieten van een gezond ontbijt en avond diner welke gebaseerd is op Natuurlijk koken. Er is tevens genoeg tijd voor jezelf om te ontspannen aan het zwembad, van de heerlijke ontspannen locatie of een bezoek aan bijvoorbeeld Malaga, heerlijk een paar uurtjes te vertoeven aan het uitgestrekte strand van Torre del Mar of om gewoon even mindfulness in het hier en nu te zijn en te genieten van het moment.

 

Ashtanga Yoga

Ramon is een gecertificeerde Ashtanga Yoga Primary Series leraar en zal zijn kennis overdragen gedurende de ochtend yoga sessies. Ashtanga Yoga kan zowel door beginners als gevorderden yoga beoefenaars beoefend worden. 

Natuurlijk koken

In de avond genieten van een heerlijke maaltijd! Gebaseerd op de macrobiotiek zal Telma een eigen inbreng geven aan een heerlijk en gezond diner. Meestal zal dit vegetarisch zijn maar soms met vis of schaaldieren. Indien gewenst kan er een persoonlijk dieet afgestemd worden. Dit dient vooraf kenbaar gemaakt te worden.